fbpx

Ανακοινώσεις - Ενημέρωση

Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου
Uncategorized

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Share

Δράσεις Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Νέα Έκδοση Βιβλίων:

«ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ»

Δίνουμε σε όλους τους μαθητές μας τον πληρέστερο οδηγό Σπουδών, ο οποίος καλύπτει όλο το φάσμα των επιλογών του υποψηφίου σε Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι., στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές. Επίσης, περιέχει όλες τις εγκυκλίους που αφορούν στο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά και όλες τις πληροφορίες για τα επαγγελματικά δικαιώματα των σχολών.

Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Κάνουμε το Career Gate test Κ-17 plus που είναι ένα ψυχομετρικό test το οποίο βοηθάει τους μαθητές να ανακαλύψουν τις κλίσεις τους και να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές κατεύθυνσης, σχολών και επαγγελμάτων.

Ήδη, αρκετοί μαθητές μας πραγματοποίησαν το test τις προηγούμενες χρονιές. Στους υπόλοιπους προτείνουμε τη συμμετοχή τους σ’ αυτό, ώστε το συντομότερο δυνατό να γίνει η ανάλυση του από τους συμβούλους εκπαίδευσης. Μπορούν από τώρα οι μαθητές μας να απευθύνονται στη γραμματεία και να κλείνουν έγκαιρα το ατομικό τους ραντεβού.

Σεμινάρια στο Χώρο του Φροντιστηρίου μας

Σε κάθε τμήμα χωριστά γίνεται ανάλυση του test Κ-17 από συμβούλους σταδιοδρομίας και λύνονται απορίες σχετικές με τα αποτελέσματά του. Επίσης, δίνονται πληροφορίες για σχολές – επαγγέλματα και τη σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας. Οργάνωση Ημερίδων Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Διεξάγονται ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού που είναι βιωματικές και διαδραστικές με χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων.

On-Line Υπηρεσίες

Πρωτοπορώντας και στις online υπηρεσίες παρέχουμε στους μαθητές μας προσωπική κάρτα με κωδικό, με τον οποίο μπορούν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους να επικοινωνούν με τους συμβούλους εκπαίδευσης από το σπίτι μέσω του υπολογιστή (skype) ή του τηλεφώνου.

Προσωπική Επικοινωνία

Κάθε μέρα και ειδικά τις Τετάρτες μπορούν οι μαθητές και οι γονείς τους να απευθύνονται στη διεύθυνση του φροντιστηρίου για οποιεσδήποτε απορίες ή πληροφορίες σχετικές με κατευθύνσεις, σχολές και επαγγέλματα.